IES – a kis- és középfeszültség specialistája


Cégünk a villamos kivitelezési piac erősáramú szegmensén belül a kis- és középfeszültségű villamosenergia-elosztáshoz kapcsolódó szolgáltatásokra specializálódott.

Elsősorban iparvállalatokkal dolgozunk együtt.

Szolgáltatásaink


Műszaki szakértés, tanácsadás a villamosenergia-elosztás minőségével, biztonságával és gazdaságosságával kapcsolatban
Kisfeszültségről középfeszültségre áttérés komplett lebonyolítása

Közép- és kisfeszültségű transzformátor állomások komplett létesítése
Középfeszültségű elosztók szállítása és üzembe helyezése

Kisfeszültségű energiaelosztási rendszerek tervezése és kivitelezése
Villamos karbantartás és üzemeltetés

Miért válassza az IES-t?Gyorsaság

Érdeklődés, megkeresés esetén 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot. És ez a gyorsaság a szerződéskötés után is megmarad! Feladatvégzéskor késedelem nélkül jelezzük Önnek a releváns új információkat. Ha pedig e-mailben vagy telefonon fordul hozzánk, projektért felelős kollégánk még aznap biztosan reagál a megkeresésére.

Ügyfélközpontú gondolkodás

Ajánlataink kidolgozásakor mindig rendszer szinten gondolkodunk, így gyakran akár saját igényeik pontos megfogalmazásában is segíteni tudunk az ügyfeleinknek.

Analitikus szemlélet

Ügyfeleink igényeit mindig alaposan elemezzük, megvizsgáljuk a releváns alternatívákat és műszakilag és gazdaságilag egyaránt optimális megoldásra teszünk javaslatot.

Hatékony projektmenedzsment

Kézben tartjuk és megfelelően menedzseljük a munkát a megbízástól az elkészülésig. Saját kollégáinkból és alvállalkozóinkból álló csapatunk a munkát mindig jó minőségben, határidőre végzi el.

Felelősségvállalás

Szívesen vállalunk jóteljesítési és szavatossági garanciát, mert célunk az, hogy magas minőségű, hosszú élettartamú létesítményeket alkossunk.

Néhányan, akik minket választottak