parallax background

BERUHÁZÁS LEBONYOLÍTÁS
ÉS GENERÁLTERVEZÉS

Miért érdemes beruházás lebonyolítót alkalmazni?

Beruházást tervez? Új gyártócsarnokot, áruházat, raktárt, irodaházat vagy akár szállodát épít? Esetleg meglévő létesítményeinek bővítését tervezi?

Ilyen léptékű beruházások ritkán fordulnak elő egy vállalat életében, így nem csoda, ha úgy érzi, nem rendelkezik elég belső erőforrással, tapasztalattal és rutinnal tervei megvalósításához.

Mi vár Önre, mint beruházóra, amikor belevág ötletei, tervei megvalósításába?

Rengeteg külső és belső egyeztetés, terv- és költségvetés készítés, engedélyezési eljárások útvesztője. Kivitelezők versenyeztetése, szerződéskötés, koordináció az alvállalkozókkal, a munka előrehaladásának, minőségének és költségeinek folyamatos ellenőrzése. Mindezek bizony rengeteg energiát és időt rabolnak el a beruházóktól.

A tapasztalatok hiánya, a szabályozás, az eljárások és a buktatók nem kellő ismerete könnyen okozhat csúszást, felesleges kiadásokat, vagy egyéb előre nehezen látható nehézségeket!

Segítséget jelent, ha a beruházási projekt teljes körű menedzselését egy erre szakosodott lebonyolító cégre bízza.

Lehet, hogy már belevágott tervei megvalósításába és menet közben érzi úgy, elkelne a profi segítség. Beruházás lebonyolító bevonása a projekt bármelyik fázisában hasznos lehet, hiszen sok terhet le tud venni a beruházó válláról.

Miért válassza
az IES-t?

Szolgáltatásaink

Beruházás lebonyolítóként az elsődleges célunk, hogy a partnereink által megálmodott és általunk vagy mások által megtervezett létesítmény minden esetben:

maximálisan kielégítse a beruházó elvárásait,
megfeleljen a vonatkozó szakmai, jogszabályi követelménynek,
a tervezett költségkereten belül valósuljon meg.
Ebben a szellemben tervezünk és koordináljuk a ránk bízott projekteket. A beruházás lebonyolítás részeként:

a projektek kezdeti fázisában műszaki szakértői, tanácsadói, pályázat előkészítői tevékenységet látunk el;
az előkészítői és megvalósítási fázisban pedig generáltervezést, komplett projektmenedzsment szolgáltatást, valamint műszaki ellenőri szerepet vállalunk.

Amit kínálunk


Néhányan, akik minket választottak:

  • Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat
  • Cédrus Liget
  • Hansa-Kontakt Invest Kft.
  • Népfőiskola Alapítvány Lakitelek
  • Plazmaszolgálat Kft.
  • Sanex Pro Kft.
  • Sole-Mizo Zrt. logó

Projektek, amikre
büszkék vagyunk

Minden elkészült, ügyfeleink által birtokba vett létesítményre büszkék vagyunk, hiszen ezek az épületek elhivatottságunkat, szakmai elkötelezettségünket tükrözik. Különösen értékesek számunkra azok a megbízásaink, ahol regionális szinten egyedülálló léptékű beruházásokban vagy nemzetközi környezetben irányíthattunk projekteket, illetve azok a munkáink, ahol a beruházói gondolat megszületésétől a megvalósítás utolsó lépéséig számítottak szakértelmünkre - legyen szó magánszemélyről, intézményi befektetőről vagy állami megrendelésről.Tekintse meg beruházás lebonyolítással kapcsolatos referenciáinkat!