Beruházás lebonyolítás és generáltervezés

Beruházás lebonyolítóként az elsődleges célunk, hogy a partnereink által megálmodott és általunk vagy mások által megtervezett létesítmény minden esetben:

 • maximálisan kielégítse a beruházó elvárásait,
 • megfeleljen a vonatkozó szakmai, jogszabályi követelménynek, s emellett
 • a tervezett költségkereten belül valósuljon meg.
Ebben a szellemben tervezünk és koordináljuk a ránk bízott projekteket.

Szolgáltatásaink


A beruházás lebonyolítás részeként

 • a projektek kezdeti fázisában műszaki szakértői, tanácsadói, pályázat előkészítői tevékenységet látunk el,
 • az előkészítői és megvalósítási fázisban pedig generáltervezést, komplett projektmenedzsment szolgáltatást, valamint műszaki ellenőri szerepet vállalunk.
Amennyiben cégük a jövőben építészeti, technológiai vagy infrastrukturális fejlesztést tervez, az alábbi szolgáltatásokkal tudjuk hatékonyan segíteni munkájukat:

Projekt előkészítés
Tervek készítése, engedélyek beszerzése

Terv-felülvizsgálat
Projektvezetés

Műszaki ellenőrzés
Helyszíni projektmenedzsment

Miért érdemes beruházás lebonyolítót alkalmazni?


Beruházást tervez? Új gyártócsarnokot, áruházat, raktárt, irodaházat vagy akár szállodát épít? Esetleg meglévő létesítményeinek bővítését tervezi?
Ilyen léptékű beruházások ritkán fordulnak elő egy vállalat életében, így nem csoda, ha úgy érzi, nem rendelkezik elég belső erőforrással, tapasztalattal és rutinnal tervei megvalósításához.

Mi vár Önre, mint beruházóra, amikor belevág ötletei, tervei megvalósításába? Rengeteg külső és belső egyeztetés, terv- és költségvetés készítés, engedélyezési eljárások útvesztője. Kivitelezők versenyeztetése, szerződéskötés, koordináció az alvállalkozókkal, a munka előrehaladásának, minőségének és költségeinek folyamatos ellenőrzése. Mindezek bizony rengeteg energiát és időt rabolnak el a beruházóktól.

A tapasztalatok hiánya, a szabályozás, az eljárások és a buktatók nem kellő ismerete könnyen okozhat csúszást, felesleges kiadásokat, vagy egyéb előre nehezen látható nehézségeket!

Segítséget jelent, ha a beruházási projekt teljes körű menedzselését egy erre szakosodott lebonyolító cégre bízza. Lehet, hogy már belevágott tervei megvalósításába és menet közben érzi úgy, elkelne a profi segítség. Beruházás lebonyolító bevonása a projekt bármelyik fázisában hasznos lehet, hiszen sok terhet le tud venni a beruházó válláról.


Milyen többletet nyújt a generáltervezés?


Tapasztalataink szerint a generáltervezéssel összekapcsolt beruházás lebonyolítás a megrendelő számára alacsonyabb beruházási költséget és rövidebb átfutási időt eredményez. A generáltervezés akár a lebonyolítástól függetlenül, önálló szolgáltatásként is végigkísérheti a beruházás teljes folyamatát – a koncepcióterv elkészítésétől, az engedélyeztetésen keresztül egészen a kivitelezés időszakában zajló tervezői művezetésig.


Miért válassza az IES-t?A beruházó érdekeinek maximális képviselete

 • Meggyőződésünk szerint a projekt menedzser egyik legfontosabb feladata a beruházó érdekeinek konzekvens és egyértelmű képviselete a teljes beruházási folyamat során.
 • Meggyőződésünk szerint a projekt menedzser egyik legfontosabb feladata a beruházó érdekeinek konzekvens és egyértelmű képviselete a teljes beruházási folyamat során.

Tapasztalat

 • Munkatársaink - a kivitelezői, szolgáltatói oldalon is dolgozva - megszerezték a szükséges tapasztalatokat, melyeket a beruházó oldalán kamatoztatni tudnak.

Komplex gondolkodás

 • A beruházások menedzselése során komplexen gondolkodunk, így segíteni tudunk Ügyfeleinknek akár saját igényeik megfogalmazásában, pontosításában is.
 • Minden alkalommal műszakilag-gazdaságilag optimális megoldásra teszünk javaslatot.
 • Figyelünk arra, hogy a különböző szakágak – magas- és mélyépítők, villamos kivitelezők, gépészek tevékenysége összehangoltan, a lehető legkevesebb zökkenővel valósuljon meg.

Magas színvonalú projektmenedzsment

 • Szerződéses kapcsolat keretében folyamatosan kézben tartjuk, dokumentáljuk és magas színvonalon menedzseljük a munkát a megbízástól az elkészülésig.
 • A felmerülő problémákra gyorsan és rugalmasan reagálunk.

Felelősségvállalás

 • Jóteljesítési és szavatossági garanciát vállalunk, mert célunk, hogy megbízónkkal együttműködve igazán magas minőségű, hosszú élettartamú létesítményeket alkossunk.
 • Tegyen próbára bennünket! Érdeklődjön szolgáltatásainkról telefonon vagy e-mailben és mi megkeresését követően, 1 napon belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

Egy beruházás története
Néhányan, akik minket választottak